message body not show with weird content-type

NEW
Unassigned

Status

--
minor
18 years ago
a year ago

People

(Reporter: bugzilla, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

18 years ago
Attached is a mail with a rather weird content-type (x-application-newsgroup). 
The multipart/mixed attached in the mail has some headers and then two return, 
which should tell Mozilla that the next lines are the body, so Mozilla should 
show them.
With the attached mail I'd expect to see on my screen:
Path: 
news.inet.tele.dk!news.netscum.dk.MISMATCH!CensurBot!news.tele.dk!n=ot-for-mail
From: "kokken" <bangkoch@hotmail.com>
etc etc etc...

Mozilla seems to ignore the two returns and treat the next lines are more 
headers, which I think according to the spec is wrong....
(Reporter)

Comment 1

18 years ago
Created attachment 15310 [details]
mail that mozilla doesn't read correct

Updated

18 years ago
Status: NEW → ASSIGNED
Target Milestone: --- → Future

Updated

18 years ago
QA Contact: esther → pmock

Comment 2

18 years ago
reassigning to ducarroz
Assignee: rhp → ducarroz
Status: ASSIGNED → NEW

Updated

17 years ago
Status: NEW → ASSIGNED

Comment 3

15 years ago
(In reply to comment #0)
> Attached is a mail with a rather weird content-type (x-application-newsgroup). 
> The multipart/mixed attached in the mail has some headers and then two return, 
> which should tell Mozilla that the next lines are the body, so Mozilla should 
> show them.
>  [etc etc etc...]
> 
> Mozilla seems to ignore the two returns and treat the next lines are more 
> headers, which I think according to the spec is wrong....

Henrik, did you in fact see *any* message body?  If the headers that were part 
of the attachment were somehow being interpreted as part of the headers *for* 
the attachment, wouldn't you have expected to see the content?

I've interpolated your message into my mail system, and for me, it shows up 
entirely blank.  I think what is happening here is that 
  Content-Type: x-application-newsgroup
is not a recognized MIME type, and Mozilla doesn't show anything inline that it 
doesn't know how to handle.

There may be an RFE somewhere about displaying unknown types as plain text, but 
I can't find it right now.

Comment 4

15 years ago
Hm; see also bug 199995.

Comment 5

15 years ago
(In reply to comment #3)
> There may be an RFE somewhere about displaying unknown types as plain text,

bug 57342
Product: MailNews → Core

Updated

10 years ago
Assignee: ducarroz → nobody
Status: ASSIGNED → NEW
QA Contact: pmock → mime
(Assignee)

Updated

10 years ago
Product: Core → MailNews Core
Priority: P3 → --
Target Milestone: Future → ---

Comment 6

a year ago
Still blank.

Thunderbird 52.1.1 (32-bit)
Windows 7 64-bit
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.