Status

RESOLVED INVALID
9 years ago
9 years ago

People

(Reporter: SWOOP, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

9 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; da-DK; rv:1.9.1.6) Gecko/20091201 SUSE/3.5.6-1.1.1 Firefox/3.5.6
Build Identifier: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.1.5) Gecko/20091130 SUSE/3.0.0-1.1.1 Lightning/1.0b2pre Thunderbird/3.0

Click on any link does not open the link in my browser. Also tried to save a draft message within Thunderbird and attach a link but with no difference when trying to use that link.

Does not matter if my browser is open or not. I can right click select Copy Link Location and paste it manually to the browser.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Find mail with link
2. Click on link OR
3. Right click and Open Link in Browser
Actual Results:  
Link is not open in browser.

Expected Results:  
Link open in browser.

I'm using openSUSE 11.2, KDE 4.3.* with Thunderbird 3.
Does it happens in you start thunderbird in -safe-mode (eg. ./thunderbird -safe-mode) ?

Anythng in Tools -> Error console when you try to do the copy ?
Known issue on KDE only systems. Please see 
http://en.opensuse.org/Bugs:Most_Annoying_Bugs_11.2#KDE
Ain't a tb issue. 

(In reply to comment #2)
> Known issue on KDE only systems. Please see 
> http://en.opensuse.org/Bugs:Most_Annoying_Bugs_11.2#KDE

Thanks !
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 9 years ago
Resolution: --- → INVALID
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.