Do not click on green button for runing video on " megavideo "

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
General
RESOLVED INCOMPLETE
8 years ago
7 years ago

People

(Reporter: charles, Unassigned)

Tracking

3.5 Branch
x86_64
Linux
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 2011-2-25])

(Reporter)

Description

8 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (X11; U; Linux x86_64; fr; rv:1.9.1.8pre) Gecko/20100113 Ubuntu/9.10 (karmic) Shiretoko/3.5.8pre
Build Identifier: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux x86_64; fr; rv:1.9.1.8pre) Gecko/20100113 Ubuntu/9.10 (karmic) Shiretoko/3.5.8pre

Hi,

I have a problem with website MEGAVIDEO or MEGAUPLOAD.
When Zoom is enable & I clik on the green button for run the video, the video not start. 
When I disable Zoom & "reboot" firefox the video button green run correctly.

Sometimes with zoom enable the click on green button is ok (maybe 25% of times)

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.Zoom firefox enable 4X
2.Reboot Firefox
2.Go to webpage MEGAVIDEO (The zoom is enable normally)
3.Play a video , (cliking on green button)
4
Actual Results:  
No video running


NA
(Reporter)

Updated

8 years ago
Version: unspecified → 3.5 Branch
Reporter, are you still seeing this issue with Firefox 3.6.13 or later in safe mode or a fresh profile? If not, please close. These links can help you in your testing.
http://support.mozilla.com/kb/Safe+Mode
http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles
Whiteboard: [CLOSEME 2011-2-25]
This bug has had the CLOSEME tag for several weeks and the date in the tag is
far gone. If the reporter can still see this issue, Please retest with Firefox
3.6.x or later and a new profile
(http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). Then please remove the
closeme tag in the whiteboard, mark the bug against the proper version and
comment on the bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.