Last Comment Bug 539624 - Missing "view-->Feed Message Body As" when message is open in a new window
: Missing "view-->Feed Message Body As" when message is open in a new window
Status: RESOLVED FIXED
:
Product: Thunderbird
Classification: Client Software
Component: Toolbars and Tabs (show other bugs)
: unspecified
: x86 Windows XP
: -- normal (vote)
: ---
Assigned To: Nobody; OK to take it and work on it
:
:
Mentors:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2010-01-13 20:02 PST by Ed
Modified: 2012-09-22 10:38 PDT (History)
5 users (show)
See Also:
Crash Signature:
(edit)
QA Whiteboard:
Iteration: ---
Points: ---


Attachments

Description Ed 2010-01-13 20:02:33 PST
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.7) Gecko/20091221 Firefox/3.5.7
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.5) Gecko/20091204 Thunderbird/3.0

When I use the message pane, my RSS feed items have the "Feed Message Body As" selection available in the View menu.  However, when I load messages into a new window (Tools -> Options -> Advanced -> Reading & Display -> Open messages in), I don't have "Feed Message Body As" on the View menu.  For email messages, I do get the "Message Body As" selection under View in the new window.  It's just RSS feed items that lack the selection.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Tools -> Options -> Advanced -> Reading & Display -> Open messages in -> A new message window
2. Open an RSS feed item.
3. Check the View menu in the new message window.  "Feed Message Body As" is absent.
Actual Results:  
"Feed Message Body As" is absent from the new message window's View menu.

Expected Results:  
I expect "Feed Message Body As" to be present in the new message window's View menu.
Comment 1 [:Aureliano Buendía] 2010-01-15 07:00:19 PST
I can confirm

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.7) Gecko/20100113 Lightning/1.0b1 Shredder/3.0.2pre ID:20100113033347

cc clarkbw: it's deliberate?
Comment 2 Bryan Clark (DevTools PM) [@clarkbw] 2010-04-01 11:16:10 PDT
I don't recall making a change like that, seems like a bug
Comment 3 Ludovic Hirlimann [:Usul] 2010-04-07 06:59:56 PDT
Magnus would this be difficult to fix ?
Comment 4 alta88 2012-09-21 08:47:30 PDT
fixed in Bug 596234.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.