Page layout has improper form

RESOLVED WORKSFORME

Status

--
major
RESOLVED WORKSFORME
9 years ago
9 years ago

People

(Reporter: adam_withford, Unassigned)

Tracking

Details

(Whiteboard: [CLOSEME - 10/24], URL)

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

9 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X 10.4; en; rv:1.9.0.16) Gecko/2009120123 Camino/2.0.1 (like Firefox/3.0.16)
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X 10.4; en; rv:1.9.0.16) Gecko/2009120123 Camino/2.0.1 (like Firefox/3.0.16)

Placement of tables is not functioning, missing table borders, colour fills missing and page extends far beyond where the data ends. "watch this item" button doesn't work.

Reproducible: Always
That page displays perfectly fine for me, both Camino 2.01 and the latest nightly builds (I see no differences comparing to Safari and Firefox). Can you give it a try with a default profile ? You can use Troubleshoot Camino to help with this:
http://pimpmycamino.com/parts/troubleshoot-camino
This looks the same in Camino 1.6.10, 2.0.1, a recent nightly, Firefox 3.0.16, and Safari 4 here.

Maybe it was just a transient issue with eBay's servers? Wouldn't be the first time that happened. Adam, are you still seeing the problem now?
(Reporter)

Comment 3

9 years ago
(In reply to comment #2)
> This looks the same in Camino 1.6.10, 2.0.1, a recent nightly, Firefox 3.0.16,
> and Safari 4 here.
> 
> Maybe it was just a transient issue with eBay's servers? Wouldn't be the first
> time that happened. Adam, are you still seeing the problem now?

Hi Chris, I have just gone to an auction page in ebay and am still having the same issue. I have attached a pdf of the page which shows how the layout looks for me.
(Reporter)

Comment 4

9 years ago
Created attachment 422100 [details]
Ebay auction page, with faulty layout on camino
(In reply to comment #4)
> Created an attachment (id=422100) [details]
> Ebay auction page, with faulty layout on camino
Looks like it fails to apply a stylesheet. Did you try with a fresh profile, as suggested in comment 1?
Is that still an issue ? Also can you please answer the question in comment 5 & comment 1?
Whiteboard: [CLOSEME - 10/24]
(Reporter)

Comment 7

9 years ago
(In reply to comment #6)
> Is that still an issue ? Also can you please answer the question in comment 5 &
> comment 1?

Hi Philippe,

It has been fine for sometime now thank you. Ebay has changed its layout again anyway.
(Reporter)

Updated

9 years ago
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 9 years ago
Resolution: --- → FIXED
We'll just mark this as WorksForMe, as no changes happened on the Camino side :-)

Glad it is working fine now.
Resolution: FIXED → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.