Logging in with email address kinda works but not

RESOLVED FIXED in 1.0

Status

()

RESOLVED FIXED
9 years ago
22 days ago

People

(Reporter: Milos, Assigned: Mardak)

Tracking

unspecified
x86
Linux
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

9 years ago
I have Weave 1.0RC2 installed on Firefox 3.5.7 on Linux 64, and I can't sync for more than two days. I can login, and it works pretty good(quick), but sync option is grayed, with an message saying that Mozilla Weave server is currently busy.

Can someone please take a look.
(Reporter)

Comment 1

9 years ago
A part of activity log:

2010-01-24 08:38:19	Service.Main         DEBUG	Finding cluster for user milos@mozilla-srbija.org
2010-01-24 08:38:24	Net.Resource         DEBUG	GET fail 400 https://auth.services.mozilla.com/user/1/milos@mozilla-srbija.org/node/weave
2010-01-24 08:38:24	Service.Main         DEBUG	Unexpected response code: 400
2010-01-24 08:38:24	Service.Main         DEBUG	cluster value = undefined
2010-01-24 08:39:56	Service.Main         DEBUG	Global Score threshold hit, triggering sync.
2010-01-24 08:39:56	Service.Main         DEBUG	Idle timer created for sync, will sync after 5 seconds of inactivity.
2010-01-24 08:40:11	Service.Main         DEBUG	Global Score threshold hit, triggering sync.
2010-01-24 08:40:18	Service.Main         DEBUG	Global Score threshold hit, triggering sync.
2010-01-24 08:40:21	Service.Main         DEBUG	Global Score threshold hit, triggering sync.
2010-01-24 08:40:32	Service.Main         DEBUG	Finding cluster for user milos@mozilla-srbija.org
2010-01-24 08:40:35	Net.Resource         DEBUG	GET fail 400 https://auth.services.mozilla.com/user/1/milos@mozilla-srbija.org/node/weave
2010-01-24 08:40:35	Service.Main         DEBUG	Unexpected response code: 400
2010-01-24 08:40:35	Service.Main         DEBUG	cluster value = undefined
2010-01-24 08:41:13	Service.Main         INFO	Logging out
2010-01-24 08:41:15	Service.Main         INFO	Logging in user milos@mozilla-srbija.org
2010-01-24 08:41:15	Service.Main         DEBUG	Finding cluster for user milos@mozilla-srbija.org
2010-01-24 08:41:18	Net.Resource         DEBUG	GET fail 400 https://auth.services.mozilla.com/user/1/milos@mozilla-srbija.org/node/weave
2010-01-24 08:41:18	Service.Main         DEBUG	Unexpected response code: 400
2010-01-24 08:41:18	Service.Main         DEBUG	cluster value = undefined
2010-01-24 08:41:18	Service.Main         DEBUG	Global Score threshold hit, triggering sync.
2010-01-24 08:41:18	Service.Main         DEBUG	Idle timer created for sync, will sync after 5 seconds of inactivity.
(Assignee)

Comment 2

9 years ago
Make sure you're using the right account. It's not an email address, so no @ in the username.
(Reporter)

Comment 3

9 years ago
Wait, this or that account, if I can login I should be able to sync.
(Assignee)

Updated

9 years ago
Summary: Sync Delay: Server busy msg → Logging in with email address kinda works but not
(Assignee)

Comment 4

9 years ago
http://hg.mozilla.org/labs/weave/rev/bf6ffa8712b5
Detect finding cluster failure due to invalid username and treat like failed login.
Assignee: telliott → edilee
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 9 years ago
Component: Server → Sync
QA Contact: server → sync
Resolution: --- → FIXED
Target Milestone: --- → 1.0
Component: Firefox Sync: Backend → Sync
Product: Cloud Services → Firefox
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.