Blank Progress bar appears with status bar saying "Done" when clicked on a link which has href embedded with javascript function call.

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
General
--
major
RESOLVED INCOMPLETE
8 years ago
7 years ago

People

(Reporter: Tanmay, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 2010-12-01], URL)

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

8 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.0.17) Gecko/2009122116 Firefox/3.0.17
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.0.17) Gecko/2009122116 Firefox/3.0.17

My html page has frames and one of the internal frame have an anchor tag having href="javascript:somefunc()" along with onclick="someAnotherFunc()". someFunc() internally submits the form and the form target is a newly opened window.
When user clicks on such link the browser's progress bar is shown which remains blank and the status "Done". The popup window loads properly but the opener window's progress bar remains blank. 

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Navigate to the URL provided above.
2. In the textarea provided copy paste the code from attached text file and click on "Edit and Click Me >>"
3. In the right pane click on the link "Click Me"

Actual Results:  
Popup window appears and the existing window shows a blank progress bar at the right bottom corner of the browser.

Expected Results:  
The existing window should not show up a blank progress bar.

This recreates even when running firefox in safe mode. Same is the case with Firefox 3.5.x version
(Reporter)

Comment 1

8 years ago
Created attachment 423310 [details]
The code used to recreate the issue on the provided URL

Comment 2

8 years ago
I can confirm this bug, using the example given by Tanmay

Linux [Debian 5.0.4]
Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.0.18) Gecko/2010021720 Iceweasel/3.0.6 (Debian-3.0.6-3) 

Windows Box
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; es-ES; rv:1.9.2) Gecko/20100115 Firefox/3.6

[Mac OSX Snowleopard]
Mac Box
Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10.6; en-US; rv:1.9.1.8) Gecko/20100202 Firefox/3.5.8
Reporter, please retest with Firefox 3.6.12 or later in a fresh profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). Also update your plugins (flash, adobe reader, java, quicktime, silverlight, etc.) Go to the developer's website and download the latest version from there. If you no longer see this issue, please close this bug as RESOLVED, WORKSFORME. If you do see the bug, please post a comment.
Whiteboard: [CLOSEME 2010-12-01]
No reply, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.12 or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.