Link to Log in on Reqall.com is not rendered

NEW
Unassigned

Status

()

Firefox
General
--
major
8 years ago
7 years ago

People

(Reporter: LonelyBob, Unassigned)

Tracking

3.6 Branch
x86
All
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

8 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10.4; en-US; rv:1.9.2) Gecko/20100115 Firefox/3.6
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10.4; en-US; rv:1.9.2) Gecko/20100115 Firefox/3.6

On Firefox 3.6 Link to log into Reqall.com is not displayed, user can not log into site. Older versions of Firefox display the Log in link.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Launch Firefox 3.6
2. Visit http://www.reqall.com
3. Click on Log in to Reqall on top Right corner.
Actual Results:  
There is no Log in link displayed, can not log in.

Expected Results:  
Log in link is rendered, and when clicked on prompts user for Username/PW details.

This looks like regression in Firefox 3.6.
(Reporter)

Updated

8 years ago
Version: unspecified → 3.6 Branch
At least on Windows Vista I see "Log in to reQall". When I click on it, a log in box is displayed.
Do you see the same in safe-mode / with a new profile?
(Reporter)

Comment 2

8 years ago
Reported by another 3.6 user  on Windows 7 and Windows XP, it doesn't seem like this is an OS specific issue.
OS: Mac OS X → All
I still see this on FF4b6, as well as current 3.6.  Safari renders the link.

There are some css warnings showing in the error console re: invalid property, declaration dropped--no idea if they're relevant to the missing link or not.
They must be doing some kind of user agent detection fu. When I change the user agent in my 3.6 nightly, then I see the link.
That is, I changed the user agent string to be that of my Safari, reloaded the page, and it worked.
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.