Last Comment Bug 544235 - Movie files freeze browser
: Movie files freeze browser
Status: RESOLVED INCOMPLETE
: hang
Product: Core
Classification: Components
Component: General (show other bugs)
: 1.9.1 Branch
: x86_64 Linux
: -- critical (vote)
: ---
Assigned To: Nobody; OK to take it and work on it
:
:
Mentors:
http://movies.apple.com/movies/fox/av...
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2010-02-04 05:49 PST by kalle.alm
Modified: 2012-08-15 02:47 PDT (History)
3 users (show)
See Also:
Crash Signature:
(edit)
QA Whiteboard:
Iteration: ---
Points: ---
Has Regression Range: ---
Has STR: ---


Attachments

Description kalle.alm 2010-02-04 05:49:59 PST
User-Agent:       Mozilla/5.0 (X11; U; Linux x86_64; en-US; rv:1.9.1.7) Gecko/20100106 Ubuntu/9.10 (karmic) Firefox/3.5.7
Build Identifier: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux x86_64; en-US; rv:1.9.1.7) Gecko/20100106 Ubuntu/9.10 (karmic) Firefox/3.5.7

Problem was initially encountered here: http://www.nickstakenburg.com/projects/lightview/
But the actual direct link itself simply freezes Firefox with a "Waiting for movies.apple.com" message. The browser has to be killed and restarted, and I've tried waiting a long while to see if it resolves itself.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Go to above URL

Actual Results:  
Browser becomes unresponsive until killed.

Expected Results:  
Movie should begin playing.
Comment 1 kalle.alm 2010-02-04 06:12:52 PST
Problem is not present on FF 3.6 on Mac OS X Snow Leopard.
Nor is it present on FF 3.5.7 on Windows XP.
Comment 2 kalle.alm 2010-02-04 06:27:26 PST
Title is invalid -- this behavior applies to MP4 files (probably all video formats) as well.
Comment 3 Tyler Downer [:Tyler] 2010-02-04 07:04:18 PST
Can you please test in firefox safe mode? http://support.mozilla.com/en-US/kb/Safe+Mode
Comment 4 kalle.alm 2010-02-04 07:14:37 PST
Tested in safe mode -- no more freezing, but the video file still doesn't play.
On the direct link (movie.apple.com/...), I get a black window with nothing on it. Refreshing gives me the same window, with white text "Waiting for video" in the center of the screen, but nothing happens.

On the lightview page, clicking on the Avatar quicktime link opens the "player" up as it should, but where the player should be there is only white. Video never loads.
Comment 5 kalle.alm 2010-02-04 07:23:46 PST
And now, MP4 file which crashed before is playing fine in the (non-safe-mode) browser; MOV file which crashed the browser (URL above) is now doing the same thing it did in safe mode -- the black window with the "Waiting for video" message. Not very helpful, I know.
Comment 6 Wayne Mery (:wsmwk, NI for questions) 2012-07-03 10:22:31 PDT
can you still reproduce?

WFM Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:16.0) Gecko/16.0 Firefox/16.0
Comment 7 Phoenix 2012-08-15 02:47:15 PDT
Resolved per whiteboard

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.