When using Version 3.6 on a Server 2008 machine it is very slow, processor usage higher than normal on any site

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
General
RESOLVED INCOMPLETE
8 years ago
7 years ago

People

(Reporter: geoff@tce.com.au, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 2011-1-30])

(Reporter)

Description

8 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-GB; rv:1.9.1.8) Gecko/20100202 Firefox/3.5.8 (.NET CLR 3.5.30729)
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-GB; rv:1.9.2) Gecko/20100115 Firefox/3.6 (.NET CLR 3.5.30729)

Following the automatic update to V3.6, I noticed the problems detailed above. I have since downgraded to V3.5.8 and problems have disappeared.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Open Firefox to any site

Actual Results:  
very slow, processor usage higher than normal 

Expected Results:  
normal speed operation

I have since downgraded to V3.5.8 and problems have disappeared.
Please retest 3.6 with http://support.mozilla.com/en-US/kb/Safe%20Mode
Reporter, are you still seeing this issue with Firefox 3.6.13 or later in safe mode? If not, please close. These links can help you in your testing.
http://support.mozilla.com/kb/Safe+Mode
http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles

You can also try to reproduce in Firefox 4 Beta 8 or later, there are many improvements in the new version, http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html
Whiteboard: [CLOSEME 2011-1-30]
No reply, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.13 or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.