Report a Broken Web Site function broken - Invalid SysID

UNCONFIRMED
Assigned to

Status

Webtools Graveyard
Reporter
--
major
UNCONFIRMED
8 years ago
2 years ago

People

(Reporter: Simon Howes, Assigned: raccettura)

Tracking

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

8 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10.6; en-US; rv:1.9.3a3pre) Gecko/20100313 Minefield/3.7a3pre
Build Identifier: 

Reporting a broken web site function appears to be broken with error after clicking "Submit Report":

"There was an error creating the report, and so no information was sent to mozilla.org"


Clicking 'show details'" reports:

"Error Details
Invalid SysID"

Reproducible: Always

Comment 1

8 years ago
Can you provide a URL, please?
(Reporter)

Comment 2

8 years ago
It appears not to be dependent on any URL. I'll provide a screenshot.
(Reporter)

Comment 3

8 years ago
Created attachment 432416 [details]
Screenshot.

Comment 4

8 years ago
If this is a Minefield bug, why is it filed under TE?
(Reporter)

Updated

8 years ago
Component: English US → Reporter
Product: Tech Evangelism → Webtools
Version: unspecified → Trunk

Comment 5

8 years ago
Gonna go ahead and assume that this isn't platform-specific, either...

Friendly reminder: when moving unassigned bugs to a new component, make sure you reset the assignee and QA fields to the defaults for that component (unless there's a good reason not to).
Assignee: english-us → robert
OS: Mac OS X → All
QA Contact: english-us → reporter
Hardware: x86 → All
(Reporter)

Comment 6

8 years ago
Cheers Chris. :)
Product: Webtools → Webtools Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.