Advanced KB search with categories returns no results

VERIFIED FIXED in 1.5.3

Status

support.mozilla.org
Search
VERIFIED FIXED
8 years ago
8 years ago

People

(Reporter: jsocol, Assigned: paulc)

Tracking

unspecified
1.5.3
Bug Flags:
in-testsuite +
in-litmus +

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

8 years ago
Running an advanced KB search and specifying any categories returns no results. I think the wrong filter is being applied, ie: "categories" instead of "category" and it's eliminating everything.
Flags: in-testsuite?
(Assignee)

Comment 1

8 years ago
Created attachment 433170 [details] [diff] [review]
v1, uses "category" instead of "categories" for filter

I'm pretty sure filtering by categories worked at some point. Some rename probably happened in only one of sphinx.conf/search.php

Tested all other filters (forum and KB) and they seem to work fine.

This patch should apply to the fennec branch as well.
Attachment #433170 - Flags: review?(james)
(Reporter)

Comment 2

8 years ago
Comment on attachment 433170 [details] [diff] [review]
v1, uses "category" instead of "categories" for filter

r+, WFM. Go go go!

QA: This is 1.5.2 for mobile and 1.5.3 for desktop.
Attachment #433170 - Flags: review?(james) → review+
(Assignee)

Comment 3

8 years ago
Thanks for the quick review James!

r64303/r64304
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → FIXED
In-litmus+ (for Desktop, at least): https://litmus.mozilla.org/show_test.cgi?id=11623
Flags: in-litmus+
(Reporter)

Comment 7

8 years ago
in-testsuite+ r64719
Flags: in-testsuite? → in-testsuite+
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.