My Collections not shown in global nav

VERIFIED FIXED in 5.10

Status

P3
normal
VERIFIED FIXED
9 years ago
3 years ago

People

(Reporter: fligtar, Assigned: clouserw)

Tracking

Details

(Whiteboard: [z][need:livepages])

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

9 years ago
The My Collections link is not showing in the global nav for me when logged in. These menus should function the same as in Remora.
(Assignee)

Comment 1

8 years ago
Created attachment 440243 [details] [diff] [review]
fix

Just r? to make sure there wasn't more you wanted to do here
Assignee: nobody → clouserw
Attachment #440243 - Flags: review?(jbalogh)

Updated

8 years ago
Attachment #440243 - Flags: review?(jbalogh) → review+
Comment on attachment 440243 [details] [diff] [review]
fix

>diff --git a/apps/amo/context_processors.py b/apps/amo/context_processors.py
>index 772cda8..704b4ac 100644
>--- a/apps/amo/context_processors.py
>+++ b/apps/amo/context_processors.py
>@@ -39,7 +39,8 @@ def global_settings(request):
>             account_links.append({'text': 'My Add-ons',

Needs L10n.

>                                   'href': '/developers/addons'})
> 
>-        # TODO(jbalogh): - add collections /collections/mine
>+        account_links.append({'text': 'My Collections',

This too.
(Assignee)

Comment 3

8 years ago
 58f98271729323c8217a36ff23729b0123695a25
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → FIXED
Verified FIXED (can't tell whether l10n-friendly code landed, though).

The My Collections link now correctly goes to https://preview.addons.mozilla.org/en-US/firefox/collections/mine, as it does on prod.
Status: RESOLVED → VERIFIED
Product: addons.mozilla.org → addons.mozilla.org Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.