Last Comment Bug 561077 - Install status is incorrectly shown when enabling a lightweight theme, when default theme is active
: Install status is incorrectly shown when enabling a lightweight theme, when d...
Status: VERIFIED FIXED
[rewrite]
:
Product: Toolkit
Classification: Components
Component: Add-ons Manager (show other bugs)
: Trunk
: All All
: -- normal (vote)
: mozilla1.9.3a5
Assigned To: Blair McBride [:Unfocused] (UNAVAILABLE)
:
Mentors:
Depends on:
Blocks: 550048
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2010-04-22 07:06 PDT by Blair McBride [:Unfocused] (UNAVAILABLE)
Modified: 2010-11-29 05:40 PST (History)
3 users (show)
blair: in‑testsuite-
vlad.mozbugs: in‑litmus? (vlad.mozbugs)
See Also:
Crash Signature:
(edit)
QA Whiteboard:
Iteration: ---
Points: ---
Has Regression Range: ---
Has STR: ---


Attachments

Description Blair McBride [:Unfocused] (UNAVAILABLE) 2010-04-22 07:06:41 PDT
Similar to bug 554245, but the other way around. When the default theme is active, and a lightweight theme is enabled, an install status indicator is incorrectly shown.
Comment 1 Blair McBride [:Unfocused] (UNAVAILABLE) 2010-04-22 07:07:46 PDT
http://hg.mozilla.org/projects/addonsmgr/rev/ae0d54db22a7
Comment 2 Dave Townsend [:mossop] 2010-05-11 11:57:27 PDT
Landed on trunk as a part of bug 554007
Comment 3 Henrik Skupin (:whimboo) 2010-05-18 08:10:25 PDT
Verified fixed with Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.3a5pre) Gecko/20100517 Minefield/3.7a5pre (.NET CLR 3.5.30729) ID:20100517035949

What parts can automatically be tested and where do we need manual tests?
Comment 4 Blair McBride [:Unfocused] (UNAVAILABLE) 2010-05-18 20:21:04 PDT
Any automated testing is going to be rather awkward here, I think.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.