Attachment drag and drop is not working with Total Commander

NEW
Unassigned

Status

--
minor
9 years ago
2 years ago

People

(Reporter: KonkoLuk, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

9 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.2.3) Gecko/20100401 Firefox/3.6.3 (.NET CLR 3.5.30729)
Build Identifier: Lanikai 3.1 Beta 1

When I'm receiving attachment at mail I usually like to save them to local drive. At new Linikai 3.1 Beta 1 the drag and drop is not working when I'm using Total Commander. 

I had the same problem after some upgrade in Thunderbird (before it was working fine), after that I installed Shredder and it was working. Then in Shredder I've got problem with getting new updates (http://getsatisfaction.com/mozilla_messaging/topics/nightly_update_for_shredder_will_not_install) so I installed new Lanikai.

But ... I can save files to normal windows file explorer using drag and drop ...

/Konki

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Install Lanikai 3.1. Beta 1
2. Download mail with attachment
3 [review]. Try to "drag and drop" it to Total Commander
Actual Results:  
Files are not copied, no errors printed

Expected Results:  
Files should be copied

Comment 1

8 years ago
Confirmed on Windows Vista and on Windows XP with Thunderbird 3.1.
Status: UNCONFIRMED → NEW
Ever confirmed: true
(In reply to comment #1)
> Confirmed on Windows Vista and on Windows XP with Thunderbird 3.1.

Why would this be a bug in thunderbird and not in Total commander ?

Comment 3

8 years ago
(In reply to comment #2)

> Why would this be a bug in thunderbird and not in Total commander ?

Because it is a regression. Thunderbird 2 was OK in this regard.

Comment 4

8 years ago
> Why would this be a bug in thunderbird and not in Total commander ?
Same problem with other file managers (ex: CubicExplorer)
(Reporter)

Comment 5

8 years ago
Not working also in the latest version of Thunderbird: 3.1.9

Comment 6

7 years ago
Same problem with file manager Directory Opus V9.5.6.0.3937 x64 - using Thunderbird 5.0 [this did work in the previous version 3.xx].  FWIW, I get an error in Directory Opus that says "An error occurred moving "filename.pdf": The system cannot find the file specified."
(Reporter)

Comment 7

7 years ago
It is working with Thunderbird 5.0 and windows 7. So it is ok for me now ;-) As I reported this error I can consider it fixed ;-) Someone can close it 

/Konki
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.