Clicking Reset Password link does nothing

VERIFIED FIXED

Status

Cloud Services
Firefox Sync: UI
--
major
VERIFIED FIXED
8 years ago
5 years ago

People

(Reporter: tchung, Assigned: mconnor)

Tracking

({regression})

unspecified
x86
Mac OS X
regression
Points:
---
Bug Flags:
blocking-weave1.3 +
in-litmus +
in-moztrap +

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [weave1.3])

(Reporter)

Description

8 years ago
Dupe me if already known.  On weave 1.3b4, the Reset Password link does absolutely nothing when clicked.

Repro:
1) install weave 1.3b4
2) setup weave and choose already using weave on another computer
3) in the enter account window, type in an invalid username and password and click Continue
4) Verify the "Incorrect username or password" message in red appears.   Next to it, click the "Reset Password" link
5) Verify clicking the link shows and navigates nowhere.

Expected:
- clicking the "Reset password" link should go to to reset password webpage

Actual:
- it does nothing.
(Reporter)

Updated

8 years ago
Severity: normal → major
Flags: blocking-weave1.3?
Keywords: regression
Whiteboard: [weave1.3]
This can be repro'd with a registered user name using an incorrect password.

Work around is to retrieve the user name and/or password from another client that's using using the account you're trying to set up.
(Assignee)

Comment 2

8 years ago
I should have filed this, there's a fix in the wizard cleanup bug.
Flags: blocking-weave1.3? → blocking-weave1.3+
(Reporter)

Comment 3

8 years ago
Flagging in-litmus?.  this could use a litmus testcase for this area
Flags: in-litmus?
(Assignee)

Comment 4

8 years ago
fixed by bug 564095
Assignee: nobody → mconnor
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → FIXED
moving manual test cases to moztrap
Status: RESOLVED → VERIFIED
Flags: in-moztrap+
Flags: in-litmus?
Flags: in-litmus+
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.