Status

()

RESOLVED INCOMPLETE
9 years ago
5 years ago

People

(Reporter: dustine_2008, Unassigned)

Tracking

3.6 Branch
x86
Windows 7
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [FF3.x])

(Reporter)

Description

9 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.2.4) Gecko/20100503 Firefox/3.6.4
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.2.4) Gecko/20100503 Firefox/3.6.4

To start off. My problem with Firefox is high CPU Utilization. No matter what site I go to, it stays at 99% to 100%. It happens on Firefox 3.6.2, 3.6.3 and 3.6.4 Beta. However, It does not happen to me in Firefox 3.6. Seriously, this is **** me off and my laptop's fan is going turbo boost to cool down my CPU. And this is really making me mad and i hating the browser. Please Mozilla fix this. I get too many lags and crashes. And it does not happen to my computer as well. It happens on my other machine and my cousin's machine. Seriously, I suggest you fix this. Go to a site with Flash and you expect 100$% CPU utilization and other browsers don't use 100% CPU utilization when viewing flash. I expect you to fix this.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.Open Browser. Going YouTube. Hmmm... Watching video. Hmmmm!! I open up Windows Taskmanager. And I look and say WTF? 100% CPU Utilization. My fan start running fast.
2.Close Browser and open. SAME DEAL! >.<
3.Restart = FAIL still the same thing >.<
Actual Results:  
NOTHING WORKS

Expected Results:  
The CPU Utilization should be less than that. I mean this never happened to previous versions of Firefox. It only happens in Firefox 3.6.2, 3.6.3, and 3.6.4. On regular basis the CPU Usage should be at 35% to 50%. 100% ?? WTF.

I EXPECT YOU TO FIX THIS.

Comment 2

9 years ago
And have you checked that you have the latest version of the Flash plugin ?
(Reporter)

Comment 3

9 years ago
I do have the latest version of Adobe Flash. I have Version 10. And it still using 100% CPU Utilization
Reporter, please make a fresh profile, update to flash 10.1 r85 or later, and Firefox 3.6.11 or later, and test again.
Severity: critical → normal
Reporter, can you still reproduce using a current version?
If no, please set status to RESOLVED and resolution to WORKSFORME.
If yes, please provide updated information.
Whiteboard: [closeme 2013-07-25][FF3.x]

Comment 6

5 years ago
Resolved per whiteboard
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 5 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
Whiteboard: [closeme 2013-07-25][FF3.x] → [FF3.x]
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.