Connection reset errors trying to load Forums

VERIFIED FIXED

Status

mozilla.org
Webdev
--
critical
VERIFIED FIXED
8 years ago
8 years ago

People

(Reporter: stephend, Unassigned)

Tracking

Details

(URL)

(Reporter)

Description

8 years ago
Both https://support-stage-new.mozilla.com/en-US/forums/test-forum/1#post-180 and https://support-stage-new.mozilla.com/en-US/forums/test-forum should work, but we see Connection Reset errors when trying to load them.
The devs haven't been able to see this locally, so at the very least we could use help debugging it.
Looking at this, are you on IRC?
Assignee: server-ops → shyam
(Reporter)

Comment 3

8 years ago
I'm heading for bed now, but http://support-stage-new.mozilla.com/tiki-login.php?locale=en-US loads a blank page (TikiWiki returns 200 OK, but that's what it does, and it looks like it might be a 500 error in reality).

Not sure if the above is separate; guessing so?
PHP/Python. It's unlikely to be the same problem.

Shyam, do you want to kick this to whoever's oncall after your? It is blocking QA.
Assignee: shyam → server-ops

Updated

8 years ago
Assignee: server-ops → jeremy.orem+bugs
(Reporter)

Comment 5

8 years ago
(In reply to comment #3)
> I'm heading for bed now, but
> http://support-stage-new.mozilla.com/tiki-login.php?locale=en-US loads a blank
> page (TikiWiki returns 200 OK, but that's what it does, and it looks like it
> might be a 500 error in reality).
> 
> Not sure if the above is separate; guessing so?

Spun off bug 567430.

Comment 6

8 years ago
Figured out that https://support-stage-new.mozilla.com/en-US/forums/test-forum/1#post-180 actually contains the entire constitution of the united states and that is what is breaking the wiki parser.
Assignee: jeremy.orem+bugs → james

Comment 7

8 years ago
Don't think there's any IT action here.
Assignee: james → nobody
Component: Server Operations → Webdev
Stephen: Is this still happening or can I close it?
(Reporter)

Comment 9

8 years ago
(In reply to comment #8)
> Stephen: Is this still happening or can I close it?

Hard to know:

A) Due to the dataloss bug (deleting forums), we don't have the large dataset (U.S. Constitution)
B) Now that we also have character-length restrictions, I can't recreate the post that exhibited the problem

Since we can't get around either of those (unless you want to try hand-populating the DB, if that's possible?), I suggest marking this invalid or wontfix.
We deleted the Constitution before we started hitting the dataloss bug. The character-length restrictions are to prevent exactly this from happening.

If you fill a thread with 10k-character posts and it doesn't happen, I'll consider this fixed.
(Reporter)

Comment 11

8 years ago
https://support-stage-new.mozilla.com/k/en-US/forums/test-f/481#post-7446 is pretty close; calling this good.  James, mind marking this as fixed?  I think something actually fixed this.
(In reply to comment #11)
> I think something actually fixed this.

Not allowing 2.5MB posts. :)
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Reporter)

Comment 13

8 years ago
Yeah, that.  Thanks!
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.