instead of a page, the aspx is displayed for saving

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

RESOLVED INCOMPLETE
9 years ago
6 years ago

People

(Reporter: marciales, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 2011-1-30])

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

9 years ago
User-Agent:       Opera/9.80 (Windows NT 5.1; U; es-LA) Presto/2.5.24 Version/10.53
Build Identifier: 3.6.3

In a logged page, I try to print a sumary page which I watch on screen, and the page that is dawloaded is a server page (aspx) not the page.
This problem does not happen in Opera or IE.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.You have to be logged
2.
3.
Actual Results:  
Not printing the page I see on screen

Comment 1

9 years ago
Are you sure the server does not send wrong content type header?

Do you have an example URL?
(Reporter)

Comment 2

9 years ago
Created attachment 447203 [details]
It is a server page

When I click print at a button in the web page, the answer is to download the attached file, not the display of the page I was watching..

Comment 3

9 years ago
This is a pdf-file.

I asume the server is not sending the correct content type "application/pdf". 
Opera and IE is handling this better than Firefox, but it is still a server bug.

The quick fix will be to ask owner of the server to change his configuration, so this pdf file is sent to the browser with the correct content-type header.
Reporter, are you still seeing this issue with Firefox 3.6.13 or later in safe mode? If not, please close. These links can help you in your testing.
http://support.mozilla.com/kb/Safe+Mode
http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles

You can also try to reproduce in Firefox 4 Beta 8 or later, there are many improvements in the new version, http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html
Whiteboard: [CLOSEME 2011-1-30]
No reply, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.13 or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
I have just experienced this today (and have experienced it before). The two sites I have experienced this with are nelnet.com and clearbenefits.com

I am using Firefox 16.0.2. I'd be happy to reproduce in the office.
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.