Litmus tests magically get disabled

RESOLVED WONTFIX

Status

Webtools Graveyard
Litmus
--
critical
RESOLVED WONTFIX
8 years ago
2 years ago

People

(Reporter: whimboo, Unassigned)

Tracking

({dataloss})

Trunk
dataloss

Details

(URL)

(Reporter)

Description

8 years ago
Last week we have updated some of our Litmus tests so links to test data which was located in the litmus produce repository now points to hg.mozilla.org/qa/litmus-data. With this update some of the Litmus tests have been disabled. 

Take these two as example:
https://litmus.mozilla.org/show_test.cgi?id=8235 (3.6)
https://litmus.mozilla.org/show_test.cgi?id=6193 (3.5)

The test for the 3.7 branch doesn't show this problem:
https://litmus.mozilla.org/show_test.cgi?id=10223

Today I noticed that bug while entering our Mozmill results into the specific Mozmill all subgroup. The string 'testAddMozSearchProvider' wasn't shown up when searching for it.

We already had this situation in the past that tests magically gets disabled. We haven't found any solution so far because of missing test ids. Now we have a good candidate.

Please let us identify and fix this problem immediately because it causes incomplete Smoketest, BFT, or FFT test-runs.
(Reporter)

Updated

8 years ago
Summary: Litmus tests magically gets disabled → Litmus tests magically get disabled
(Reporter)

Comment 1

8 years ago
Chris, will you have time to investigate that problem? If not whom else we can ask? It's really something critical we should try to get at least an understanding why it happens. I can remember that we have logs for who and what has been changed for new versions of a test.

Comment 2

5 years ago
Litmus is being decommissioned in bug 802674. 

Visit https://moztrap.mozilla.org for your testing needs.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 5 years ago
Resolution: --- → WONTFIX
(Assignee)

Updated

2 years ago
Product: Webtools → Webtools Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.