In-process Flash (mac) doesn't get hover/mousemove correct

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

Core
Plug-ins
RESOLVED WORKSFORME
8 years ago
8 years ago

People

(Reporter: Benjamin Smedberg, Unassigned)

Tracking

Trunk
x86
Mac OS X
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(blocking2.0 beta1+)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

8 years ago
http://www.popcap.com/games/free/zuma

The frog is supposed to point wherever the mouse hovers, but it doesn't: it looks like it only gets mouse position data after a click, or something strange like that.  This is Leopard, Flash 10.0.42. Other popcap games and youtube display similar symptoms.
I just tested with the following configuration. The mouse event are working i.e. the frog follows the cursor. Youtube mouse over is also working. I wonder if the difference is the OS X version or the different flash build?

Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10.6; en-US; rv:1.9.3a5pre) Gecko/20100608 Minefield/3.7a5pre

    File: Flash Player.plugin
    Version: 10.0.45.2
    Shockwave Flash 10.0 r45

Comment 2

8 years ago
Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10.5; en-US; rv:1.9.2.4) Gecko/20100527 Firefox/3.6.4
It works for me. Frog is following the mover hovers. Tested in youtube also.

    File: Flash Player.plugin
    Version: 10.1.53.38
    Shockwave Flash 10.1 r53

Comment 3

8 years ago
WFM with the latest trunk night on Mac OS X 10.6 and Flash 10.1, also WFM with the latest trunk nightly on Mac OS X 10.5 and Flash 10.0.42, which is the reporter's reported setup.

Marking WFM, can reopen if more reports surface.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.