Closed Bug 572546 Opened 10 years ago Closed 7 years ago

Intermittent REFTEST TEST-UNEXPECTED-FAIL on regress-444979.js

Categories

(Core :: JavaScript Engine, defect)

x86
Linux
defect
Not set

Tracking

()

RESOLVED WORKSFORME

People

(Reporter: mwu, Unassigned)

References

Details

(Keywords: intermittent-failure)

No description provided.
http://tinderbox.mozilla.org/showlog.cgi?log=Firefox/1276717140.1276718551.7948.gz
Linux mozilla-central debug test jsreftest on 2010/06/16 12:39:00
s: mv-moz2-linux-ix-slave03
REFTEST TEST-UNEXPECTED-FAIL | file:///builds/slave/mozilla-central-linux-debug-unittest-jsreftest/build/jsreftest/tests/jsreftest.html?test=ecma_3/Statements/regress-444979.js | Unknown file:///builds/slave/mozilla-central-linux-debug-unittest-jsreftest/build/jsreftest/tests/ecma_3/Statements/regress-444979.js:72: illegal character item 2

REFTEST TEST-START | file:///builds/slave/mozilla-central-linux-debug-unittest-jsreftest/build/jsreftest/tests/jsreftest.html?test=ecma_3/Statements/regress-444979.js
++DOMWINDOW == 82 (0xb14a9768) [serial = 2527] [outer = 0xb30b4cd0]
begin test: ecma_3/Statements/regress-444979.js
BUGNUMBER: 444979
STATUS: switch -0 is same as switch 0
 PASSED! switch -0 is same as switch 0: shortSwitch
 FAILED! [reported from test()] illegal character
JavaScript error: file:///builds/slave/mozilla-central-linux-debug-unittest-jsreftest/build/jsreftest/tests/ecma_3/Statements/regress-444979.js, line 72: illegal character
REFTEST TEST-PASS | file:///builds/slave/mozilla-central-linux-debug-unittest-jsreftest/build/jsreftest/tests/jsreftest.html?test=ecma_3/Statements/regress-444979.js | switch -0 is same as switch 0: shortSwitch  item 1
REFTEST TEST-UNEXPECTED-FAIL | file:///builds/slave/mozilla-central-linux-debug-unittest-jsreftest/build/jsreftest/tests/jsreftest.html?test=ecma_3/Statements/regress-444979.js | Unknown file:///builds/slave/mozilla-central-linux-debug-unittest-jsreftest/build/jsreftest/tests/ecma_3/Statements/regress-444979.js:72: illegal character item 2
REFTEST INFO | Loading a blank page
Mass marking whiteboard:[orange] bugs WFM (to clean up TBPL bug suggestions) that:
* Haven't changed in > 6months
* Whose whiteboard contains none of the strings: {disabled,marked,random,fuzzy,todo,fails,failing,annotated,leave open,time-bomb}
* Passed a (quick) manual inspection of bug summary/whiteboard to ensure they weren't a false positive.

I've also gone through and searched for cases where the whiteboard wasn't labelled correctly after test disabling, by using attachment description & basic comment searches. However if the test for which this bug was about has in fact been disabled/annotated/..., please accept my apologies & reopen/mark the whiteboard appropriately so this doesn't get re-closed in the future (and please ping me via IRC or email so I can try to tweak the saved searches to avoid more edge cases).

Sorry for the spam! Filter on: #FFA500
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 7 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
Whiteboard: [orange]
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.