bugzilla.mozilla.org has resumed normal operation. Attachments prior to 2014 will be unavailable for a few days. This is tracked in Bug 1475801.
Please report any other irregularities here.

after entering a search all results will not go to URL.

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
Search
--
major
RESOLVED INCOMPLETE
8 years ago
3 years ago

People

(Reporter: Jonathan Schulman, Unassigned)

Tracking

3.6 Branch
x86
Windows 7
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [testday-20120615])

(Reporter)

Description

8 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.2.3) Gecko/20100401 Firefox/3.6.3
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.2.3) Gecko/20100401 Firefox/3.6.3

I enter a search.  The results are normal.  When I try to access any of the results I am redirected to another search window of a different search engine.  I have scanned my machine several times with AV and Spyware with negative results.
I have used Opera and I do not get this problem.  This should be Firefox related. 

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Enter search term
2. Access any result in returned list
3. Rediredted to new search engine with different reults.

Updated

8 years ago
Version: unspecified → 3.6 Branch
Can you please give more details which engine you have used? Also please test in a fresh profile (http://support.mozilla.com/en-US/kb/Managing+profiles) to make sure no add-on or setting interfere with you.
Most of time is caused by ads add-on or toolbars that are installed with "X" software, it changes the configuration of your home page and the search engine use before. So give me the list or the name of your installed add-on, please. See about:addons
Whiteboard: [testday-20120615]

Comment 3

4 years ago
Probably they might be the adds that navigate to new searches, So first check your search engine and then find the corresponding link for a search by scrolling down where the search results will be listed.

Comment 4

4 years ago
Hello

I just found your bug-report from year 2010 and want to ask you if this is still a valid bug?
If yes, please can you confirm the steps to reproduce?

Thanks for your help
Flags: needinfo?(jns)

Comment 5

3 years ago
reporter seems to be gone and we do not have reproducible steps, so => incomplete
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago
Flags: needinfo?(jns)
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.