Closed Bug 57729 Opened 22 years ago Closed 21 years ago

secure lock becomes insecure lock on opening SA

Categories

(Core Graveyard :: Security: UI, defect, P3)

1.0 Branch
x86
Linux
defect

Tracking

(Not tracked)

VERIFIED WONTFIX

People

(Reporter: nitinp, Assigned: ddrinan0264)

References

()

Details

(Whiteboard: [rtm-] relnote-user)

Install the latest linux netscape6 build.
go to https://enigma.barclaycard.co.uk/
You will see that the page is secure because the lock is locked. Click on the
lock to open the SA. When the SA finishes loading, the lock would have opened up
, indicating it is insecure. And also the SA pane will not have any information.
It works fine on windows.
adding keyword rtm
Keywords: rtm
Hmm..  The info that should be in the SA pane has come up in the browser window
instead...  This is why it looks insecure and why the SA pane is empty.
rtm-, this is release notable since the action to get here is voluntary.  Since
we showed the correct state before opening SA, the user has a chance to know
what happened.  Adding relnoteRTM
Keywords: relnoteRTM
Whiteboard: [rtm-]
Whiteboard: [rtm-] → [rtm-] relnote-user
changing QA contact to junruh@netscape.com
QA Contact: nitinp → junruh
Still happening with the 12/21 Linux commercial build. nsbeta1
Keywords: nsbeta1
Marking wontfix.
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 21 years ago
Resolution: --- → WONTFIX
Verified wontfix.
Status: RESOLVED → VERIFIED
I cannot reproduce this.
WFM as it should on 0.9.2 WONTFIX probably is the wrong resolution. This problem
has disappeared.
Mass changing Security:Crypto to PSM
Component: Security: Crypto → Client Library
Product: Browser → PSM
Version: other → 2.1
Mass changing Security:Crypto to PSM
Product: PSM → Core
Version: psm2.1 → 1.0 Branch
Product: Core → Core Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.