Flashplayer no longer works since the last two upgrades. It worked before. And the download box does not show the downloads anymore, just blank.

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
General
--
major
RESOLVED INCOMPLETE
7 years ago
7 years ago

People

(Reporter: Wendy Howes, Unassigned)

Tracking

3.6 Branch
x86
Windows XP
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

7 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.7) Gecko/20100713 Firefox/3.6.7
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.7) Gecko/20100713 Firefox/3.6.7

After Firfox upgraded two times ago, just recently it upgraded to 3.6.7, but it was at least one before this one, then I could no longer play on my application games in facebook (Zoo World, Li'l Farmlife, etc..) and I could not view youtube videos either. I hate using Internet Explorer, but I have to to play my games and watch videos.  I checked out an old bug listed about the same problem it was sent to a support problem and fixed, but I did uninstall Flashplayer and reinstall it and it still does not work. And I had tried that before this update too. I even disabled Microsoft .Net as I had just added that to, but it did not change it. Can I have an old version of Firefox, like version 2 it worked then. * And the download box does not show the downloads anymore, just blank.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.Log in to Facebook
2.Go to Zoo World
3.
Actual Results:  
An almost blank page. It used to show everthing else on the page and just the square where the game action was supposed to be was blank.

Expected Results:  
Would like to see the game again so I can play it, that and youtube videos too.
(Reporter)

Comment 1

7 years ago
I just tried youtube and that works now, but the facebook stuff still does not and the download box is still blank when I download anything. Thanks. : )

Updated

7 years ago

Comment 2

7 years ago
Reporter -> Are you still experiencing this issue? Have you tried safe mode or a new profile?
Version: unspecified → 3.6 Branch

Comment 3

7 years ago
Closing bug as Incomplete - if you are still experiencing this issue or have more information to provide feel free to post back here and we can re-open the bug. You can also get assistance by visiting the Firefox help site -> http://support.mozilla.com/en-US/kb/Ask+a+question
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.