Fonts do not display correctly



Message Compose Window
8 years ago
6 years ago


(Reporter: CALSYSTECH, Unassigned)


Firefox Tracking Flags

(Not tracked)


(Whiteboard: [closeme 2012-03-25])



8 years ago
User-Agent:       Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; .NET4.0C; .NET4.0E)
Build Identifier: 3.1

After updating to newest version of Thunderbird if I choose to reply or even compose a new message my fonts are the same color as the background. I have gone through all of the font settings to correct to no avail. If I am replying to a message I discovered if I copy and paste some of the message then edit in my reply it shows in the font color of the received message. I have opted to go back to my older version of Thunderbird and that fixed the problem. One other thing, when I did the update my delete X disappeared at the top of the application.

Reproducible: Always
What version were you updating from ?

Have you tried safe mode? (see for more information)

Comment 2

6 years ago
can you reproduce this using a current version of thunderbird?

if you are unable to reproduce, please close by setting stats to resolved, and resolution to WORKSFORME or another appropriate setting.

If you are able to reproduce, add new details, and a testcase if one does not already exist in the bug report.
Whiteboard: [closeme 2012-03-25]
RESOLVED INCOMPLETE due to lack of response to last question. If you feel this change was made in error please respond to this bug with your reasons why.
Last Resolved: 6 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.