GUI error with tab, location bar not coordinated to proper page

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
Tabbed Browser
--
major
RESOLVED INCOMPLETE
8 years ago
8 years ago

People

(Reporter: Frank Fridlund, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [closeme 2010-09-01])

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

8 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; Windows NT 6.1; WOW64; rv:2.0b3) Gecko/20100805 Firefox/4.0b3 (.NET CLR 3.5.30729)
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; Windows NT 6.1; WOW64; rv:2.0b3) Gecko/20100805 Firefox/4.0b3 (.NET CLR 3.5.30729)

Browsing from one website to another, or even clicking links will bring both the tab label, favicon on the tab and in the location bar and even the location URL out of sync. All of these can be incorrect from one site to another, or even when switching tabs. Feature broke in beta 2 and is still present in beta 3

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Enter a website address to any site
2. Click on a link to another html page
3. Enter an address to another site
4. Switch tabs
Actual Results:  
Step 2 shows the same address. 
Step 3 may show the same favicon from step 1 in the tab bar
step 4 may show the wrong title and does not correspond with the title at the top of the page

Expected Results:  
The correct address, icon and title should be shown at all relevant locations at all times

Attaching a screenshot. Notice that (a) shows the favicon as (d) (Purple Row, www.purplerow.com) which is incorrect. (b) is sometimes showing the incorrect title and doesn't match (e) (not present in this screenshot). (c) is showing the incorrect address. The address that should be shown is http://www.lakewood.org/index.cfm?&include=/PW/traffic_eng/index.cfm 
Also note that (a) and the icon in (c) does not match.
(Reporter)

Comment 1

8 years ago
Created attachment 467092 [details]
Screenshot to supplement comment 0

Comment 2

8 years ago
Tried with extensions disabled? I think IE Tab and Adblock, among others, have had issues lately on trunk.
Please disable your persona and use the default theme. Does it fix the issue?
Whiteboard: [closeme 2010-09-01]
No reply, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.x or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.