Login from Collector Subscriptions window fails, 1401 unauthorized error from bandwagon

RESOLVED WORKSFORME

Status

--
minor
RESOLVED WORKSFORME
8 years ago
3 years ago

People

(Reporter: zarchasmpgmr, Assigned: kinger)

Tracking

BW-1.1.x
BW-2.0.3
x86
Windows Server 2003

Details

(Reporter)

Description

8 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.2; en-US; rv:1.9.2.8) Gecko/20100722 Firefox/3.6.8 (.NET CLR 3.5.30729)
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.2; en-US; rv:1.9.2.8) Gecko/20100722 Firefox/3.6.8 (.NET CLR 3.5.30729)

This appears to be similar to Bug 572105, however I also changed my password for addons.mozilla.org that is probably complicating things.

I installed Add-On Collector 1.1.1 and logged into my account (catherdersoftware *at* gmail).  It was successful, and I installed a couple of add-ons from my subscribed list (AdBlock and MR Tech).  However, when I shut down, something went wrong and Firefox went into a 100% CPU loop.  I killed the process and restarted.  All seemed to come up well.  I then went back into the Collector Subscriptions window and it said I had to log in.  When I did, I could see the subscription list flash briefly, then it came back to the login window.  The settings on the Collector Options window said that I was not logged in.  I then logged into addons.mozilla.org via the browser, which was successful.

I then changed my password (one of my rarely-used accounts was recently hacked) and that was successful.

I then went back to the Collector login window and tried to log in.  The same thing occurred.  I changed my password to remove a special character, but that did not help.

In the error console, I found this message:  "bandwagon(1): Could not update collections list: Error 1401: unauthorized".

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Access Collector Subscription window
2.  Log in

Actual Results:  
Screen returns immediately as if login never occurred.

Error console shows 1401 unauthorized from bandwagon(1).

Expected Results:  
Subscriptions window
(Reporter)

Comment 1

8 years ago
Well, file this under weird stuff.

I had restarted a couple of times without any success; login still failed.  So for fun, I disabled AdBlock and restarted.  Suddenly Add-On Collector login works.  I add AdBlock back in, and Add-On Collector still works.

I'll lower the priority on this, but it does seem that Add-On Collector has an issue with errors such as the 1401 unauthorized I reported.
Severity: normal → minor
(Assignee)

Comment 2

8 years ago
This looks very like bug 506501 where error 1401 is mentioned. Not high priority but I will look into it sometime.
Assignee: nobody → briks.si
Status: UNCONFIRMED → NEW
Ever confirmed: true
Target Milestone: --- → BW-Future
Version: unspecified → BW-1.1.x
Log in works fine for me with Adblock Plus installed.
(Assignee)

Comment 4

7 years ago
(In reply to David McNamara [:mackers] from comment #3)
> Log in works fine for me with Adblock Plus installed.

Also for me. Probably fixed by the fix for one of the other bugs mentioned in this bug.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
Target Milestone: BW-Future → BW-2.0.3
Product: addons.mozilla.org → addons.mozilla.org Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.