with mailnews.message_display.disable_remote_image set to false image aren't displayed.

RESOLVED INCOMPLETE

Status

--
major
RESOLVED INCOMPLETE
8 years ago
8 years ago

People

(Reporter: havener, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

8 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.8) Gecko/20100722 Firefox/3.6.8 GTB7.1 ( .NET CLR 3.5.30729)
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.8) Gecko/20100802 Thunderbird/3.1.2

Upgrade to Thunderbird 3.1 on Windows XP  machines causes all mail remote images not to load. All suggested fixes fail on windows XP. They work on Windows 7.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. upgrade a windows XP machine from version 2 to version 3.1
2. look at mail with remote images
3. apply fix at http://www.groovypost.com/howto/geek-stuff/allow-thunderbird-3-to-download-and-display-images-automatically/   and see that IT DOES NOT WORK
Actual Results:  
remote images do not load

Expected Results:  
remote images should load
waht do you mean do not load ?
See Also: → bug 570575
(Reporter)

Comment 2

8 years ago
The remote images do not appear in the email displayed to the user. They do not get loaded.
Is this true for all emails ? 

Anything in Tools -> Error console when this happens ?

Did you try to start Thunderbird in safe-mode ?
Summary: on windows XP machines the 3.1 upgrade does not load remote images even with 'fix' → with mailnews.message_display.disable_remote_image set to false image aren't displayed.
(Reporter)

Comment 4

8 years ago
It happened for all emails. I did not know about safe mode or error console.
I have rolled back to Thunderbird 2 on all four of my Windows machines. I will not upgrade to Thunderbird 3. I don't like it.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.