Minefield does not seem to be opening "remote" URLs correctly

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

--
major
RESOLVED WORKSFORME
8 years ago
3 years ago

People

(Reporter: crowderbt, Unassigned)

Tracking

({regression})

Trunk
x86
Windows 7
regression
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

8 years ago
When I click on links in puttytray and Thunderbird (or use Thunderbird's "Open Link in Browser"), nothing happens in Minefield.

I expect Minefield to take focus, open a new tab, and load the targetted link.
(Reporter)

Updated

8 years ago
blocking2.0: --- → ?
You checked that Minefiled is the default Browser, did you?
Also, is this a Regression?

Updated

8 years ago
Component: Widget: Win32 → Startup and Profile System
Product: Core → Toolkit
QA Contact: win32 → startup
(Reporter)

Comment 2

8 years ago
Yes, I checked that Minefield is my default browser, and yes, this is a regression of an ancient feature.
Keywords: regression, regressionwindow-wanted
(Reporter)

Comment 3

8 years ago
This bug just went away.  Possible changes I made to fix it?  Might've updated, but I don't think the update fixed it.  Also, I turned on devtools.errorconsole or whatever it's called.  No clue what else may have changed.  No other addons or anything else were added or removed.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
blocking2.0: ? → ---
Keywords: regressionwindow-wanted
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.