When opening Firefox 4 beta 6, I get a javascript message (TypeError: Components.classes[cid] is undefined)

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

--
minor
RESOLVED WORKSFORME
8 years ago
4 years ago

People

(Reporter: kajankow42, Unassigned)

Tracking

Trunk
x86
Windows 7
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

8 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:2.0b6) Gecko/20100101 Firefox/4.0b6
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:2.0b6) Gecko/20100101 Firefox/4.0b6

When opening Firefox 4 beta 6, I get a javascript message. The message in the dialog box is TypeError: Componets.classes[cid] is undefined. I click OK and everything works fine so far. I have not found any problems yet with javascript pages.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.Open Mozilla Firefox 4 beta 6
2.Error message box opens up
3.
Actual Results:  
Javascript error box pops up with message TypeError: Componets.classes[cid] is undefined

Expected Results:  
Not come up with the pop up box.
Is your Issue reproduceable Extension-less in Safe-Mode and/or using a new Profile?
https://support.mozilla.com/en-US/kb/Safe+Mode
https://support.mozilla.com/en-US/kb/Managing+profiles#Creating_a_profile
(Reporter)

Comment 2

8 years ago
I do not get the message box when I start it in safe mode but I still get it when I disabled all my extensions and open firefox normally.
(Reporter)

Comment 3

8 years ago
Created attachment 477012 [details]
Here is the message box
See also Bug 579710 & Bug 582659.
Summary: When opening Firefox 4 beta 6, I get a javascript message. → When opening Firefox 4 beta 6, I get a javascript message (TypeError: Components.classes[cid] is undefined)
Version: unspecified → Trunk

Comment 5

8 years ago
I have just installed RC1 and encountered the same problem.

Please note I am running Windows 7 64bit which is a new clean installation - (i.e. had to re-install Windows). Firefox RC1 was installed over 3.6.15
Is this still a problem ?

Updated

6 years ago
Flags: needinfo?(kajankow42)

Comment 7

5 years ago
Closing based on date of last comment and lack of response to request for info. If more info provided bug can be reopened.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 5 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME

Updated

4 years ago
Flags: needinfo?(kajankow42)
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.