Proxy:very slow loading iframe page trough squid 2.2/2.3

VERIFIED WORKSFORME

Status

()

Core
Networking
P3
normal
VERIFIED WORKSFORME
18 years ago
3 years ago

People

(Reporter: Inaky Perez Gonzalez, Assigned: Darin Fisher)

Tracking

({perf})

Trunk
x86
Linux
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

18 years ago
When pointing mozilla (nightly build from Nov 23 and Oct 28 to
http://www.worldonline.es, it loads the page ok, but the banner on the top,
which is an iframe, takes considerably longer to load (I've measured up to two
minutes). This problem DOES NOT happen when connecting directly to the internet,
but only when connecting with a squid proxy (tested versions 2.2 and 2.3). 

Tested using an apache proxy which was using an squid as a parent and went ok.
Tested again using an squid 2.3 using a 2.2 parent and again, really slow; the
same when going directly to a squid 2.2. Tested with no proxies and goes ok. No
other proxies tested.
(Assignee)

Updated

18 years ago
Blocks: 61691

Updated

17 years ago
Keywords: perf

Comment 1

17 years ago
Could the reporter please reverify with the latest build? A lot has changed
since this bug was filed. 
Keywords: qawanted
Target Milestone: --- → mozilla1.0
(Reporter)

Comment 2

17 years ago
I don't work in this anymore, so for me it is impossible to dedicate more 
resources to it. I am sorry.

Comment 3

17 years ago
mass move, v2.
qa to me.
QA Contact: tever → benc

Comment 4

16 years ago
Bugs targeted at mozilla1.0 without the mozilla1.0 keyword moved to mozilla1.0.1 
(you can query for this string to delete spam or retrieve the list of bugs I've 
moved)
Target Milestone: mozilla1.0 → mozilla1.0.1

Comment 5

16 years ago
hope to have squid running soon for a direct look.
Assignee: gagan → new-network-bugs
Summary: very slow loading iframe page trough squid 2.2/2.3 → Proxy:very slow loading iframe page trough squid 2.2/2.3
Target Milestone: mozilla1.0.1 → ---

Comment 6

16 years ago
darin
Assignee: new-network-bugs → darin
(Assignee)

Comment 7

16 years ago
this bug is very very old.  a lot of our networking code has been rewritten in
major ways since this bug was filed.  on that basis and the fact that we haven't
heard of any similar reports in the last 2 years, i'm going to mark this as
WORKSFORME.  please reopen if this is still a problem.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 16 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME

Comment 8

16 years ago
v
Status: RESOLVED → VERIFIED
QA Contact: benc → tever
Keywords: qawanted
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.