If you think a bug might affect users in the 57 release, please set the correct tracking and status flags for Release Management.

talos-r3-snow-016 started misbehaving during downtime

RESOLVED FIXED

Status

Release Engineering
General
P2
normal
RESOLVED FIXED
7 years ago
4 years ago

People

(Reporter: armenzg, Assigned: armenzg)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Assignee)

Description

7 years ago
After we had restarted talos-master02 we got a lot of jobs being wasted by this slave.

I have neither beng able to ssh nor VNC to the machine. I have requested a graceful shutdown and will have to re-trigger all failed jobs.

Before the downtime it had messed up 4 jobs already.
* Oct 03 05:51 	?? 	exception (after restart)
* Oct 02 21:54 	?? 	exception
* Oct 02 21:54 	?? 	exception
* Oct 02 20:41 	?? 	exception
* Oct 02 20:41 	?? 	exception
* Oct 02 15:18 	?? 	warnings (last known good)

http://talos-master02.build.mozilla.org:8012/buildslaves/talos-r3-snow-016?numbuilds=140
(Assignee)

Updated

7 years ago
Depends on: 602032
(Assignee)

Comment 1

7 years ago
I have requested to re-image the slave as it did things as weird as not finding "basename" even though the PATH was correctly (http://talos-master02.build.mozilla.org:8012/builders/Rev3%20MacOSX%20Snow%20Leopard%2010.6.2%20tracemonkey%20opt%20test%20jsreftest/builds/87/steps/clone_buildtools/logs/stdio).

I would have tried to debug the machine to determine what happened but it not online to access it.
Priority: P2 → P3
(Assignee)

Updated

7 years ago
Priority: P3 → P2
(Assignee)

Comment 2

7 years ago
Back into the pool.
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago
Resolution: --- → FIXED
Product: mozilla.org → Release Engineering
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.