500 Internal Server Error trying to fetch/pull "loading" images

VERIFIED FIXED

Status

addons.mozilla.org Graveyard
Statistics
--
major
VERIFIED FIXED
8 years ago
2 years ago

People

(Reporter: stephend, Unassigned)

Tracking

Details

(URL)

(Reporter)

Description

8 years ago
https://preview.addons.mozilla.org/z/en-US/firefox/addon/2257/statistics/downloads/sources/ has a couple 500 errors on trying to pull images:

14:20:57.966: Network: GET https://preview.addons.mozilla.org/en-US/img/zamboni/loading-small.gif [HTTP/1.1 302 Found 1271ms]
14:20:59.265: Network: GET https://preview.addons.mozilla.org/en-US/firefox/img/zamboni/loading-small.gif [HTTP/1.0 500 Internal Server Error 314ms]
14:21:03.363: Network: GET https://preview.addons.mozilla.org/img/zamboni/loading.gif [HTTP/1.1 302 Found 11ms]
14:21:03.460: Network: GET https://preview.addons.mozilla.org/en-US/img/zamboni/loading.gif [HTTP/1.1 302 Found 12ms]
14:21:03.540: Network: GET https://preview.addons.mozilla.org/en-US/firefox/img/zamboni/loading.gif [HTTP/1.0 500 Internal Server Error 159ms]

Comment 1

8 years ago
Did a cold cache load of the page in question- no 500 errors.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Reporter)

Comment 2

8 years ago
Verified FIXED; maybe some of the SITE_URL/MEDIA_URL (whatever it is/was) fixed this.
Status: RESOLVED → VERIFIED
(Assignee)

Updated

2 years ago
Product: addons.mozilla.org → addons.mozilla.org Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.