Rendering Problem of Web Page with Flash Movies AND Google Map content.

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
General
RESOLVED INCOMPLETE
8 years ago
7 years ago

People

(Reporter: Angus de Salis, Unassigned)

Tracking

3.6 Branch
x86
Windows XP
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

8 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-GB; rv:1.9.2.12) Gecko/20101026 Firefox/3.6.12 GTB7.1 ( .NET CLR 3.5.30729)
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-GB; rv:1.9.2.12) Gecko/20101026 Firefox/3.6.12 GTB7.1 ( .NET CLR 3.5.30729)

The web page www.nanosites.com.au/visit.html will only render its content correctly after it has been loaded twice.  When first loaded the Flash content does not render.  When immediately reloaded all page elements render correctly.  This problem does not occur with Internet Explorer, Safari or Google Chrome.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.Load www.nanosites.com.au/visit.html
2.Reload www.nanosites.com.au/visit.html
Actual Results:  
After initially loading the page, the Flash content in the header does not display.  Reloading the page by clicking the "Reload Current Page" button or by selecting "Visit" on the page menu results in the page being rendered correctly.

Expected Results:  
The results achieved after twice loading www.nanosites.com.au/visit.html should occur after a single loading of the page.
This works for me as expected using:
Build http://hg.mozilla.org/releases/mozilla-1.9.2/rev/5e157173397f and
Build http://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/0c4fb639c49e

Is your Issue reproducible Extension-less in Safe-Mode and/or using a new Profile?
https://support.mozilla.com/en-US/kb/Safe+Mode
https://support.mozilla.com/en-US/kb/Managing+profiles#Creating_a_profile

What is the Flash Plugin Version?

Updated

7 years ago
Version: unspecified → 3.6 Branch

Comment 2

7 years ago
Reporter -> Are you still experiencing this issue? Please address the points from comment 1
(Reporter)

Comment 3

7 years ago
(In reply to comment #2)
> Reporter -> Are you still experiencing this issue? Please address the points
> from comment 1

This issue is still occurring however its Reproducibility is now Intermittent (1 in 10 approximately).  Regarding the points in Comment 1:

a)  I'm not sufficiently skilled to be able to answer the question "Is your Issue reproducible Extension-less in Safe-Mode and/or using a new Profile?"

b)  The Adobe Flash Player version is now: 10.3.181.26

Comment 4

7 years ago
Please follow the instructions at:
https://support.mozilla.com/en-US/kb/Safe+Mode
and
https://support.mozilla.com/en-US/kb/Managing+profiles#Creating_a_profile to find out how to start and test Firefox in Safe Mode, and then if the issue persists with a new profile.

Comment 5

7 years ago
Closing bug as Incomplete - if you are still experiencing this issue or have more information to provide feel free to post back here and we can re-open the bug. You can also get assistance by visiting the Firefox help site -> http://support.mozilla.com/en-US/kb/Ask+a+question
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.