Open Bug 613413 Opened 9 years ago Updated 2 months ago

[Win7] Aero Peek sometimes functions incorrectly for App Tabs

Categories

(Firefox :: General, defect)

x86
Windows 7
defect
Not set

Tracking

()

UNCONFIRMED

People

(Reporter: jaitsu, Unassigned)

Details

User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:2.0b8pre) Gecko/20101117 Firefox/4.0b8pre
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:2.0b8pre) Gecko/20101117 Firefox/4.0b8pre

When App Tabs are open, their Aero Peek thumbnails display only as the "loading" animation (spinning blue circle) rather than displaying the page contents as they should.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Pin any tab as an App Tab.
2. Hover mouse over Minefield/Firefox icon.
3. Observe that App Tab thumbnails do not display.
Actual Results:  
"Loading" icon is displayed where the thumbnail preview should be.

Expected Results:  
Thumbnail should render as it does for other tabs.
Also, just now realized that clicking on their blank thumbnails does not switch to the App Tab, either.
Summary: [Win7] Aero Peek thumbnail does not display/displays incorrectly for App Tabs → [Win7] Aero Peek functions incorrectly for App Tabs
Summary: [Win7] Aero Peek functions incorrectly for App Tabs → [Win7] Aero Peek sometimes functions incorrectly for App Tabs
And it's "usually" for me, not "always," evidently. It's now appearing normally, so it's intermittent.
Do you have a lot of tabs open at the time? I basic test of this - one app tab and five regular tabs after a fresh open of the browser, does not reproduce this problem. Tabs are rendered correctly in tab preview. Clicking on the app tab also bring up the 'app'.

The aeropeek / taskbar code doesn't live in shell integration so moving to general though most of the related code lives in widget win32

Component: Shell Integration → General
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.