OK button on System Integration popup not responding.



7 years ago
6 years ago


(Reporter: Craig Rayner, Unassigned)


Windows 7

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)


(Whiteboard: [closeme 2012-02-23])



7 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-GB; rv: Gecko/20101026 Firefox/3.6.12 GTB7.1
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-GB; rv: Gecko/20101013 Lightning/1.0b2pre Thunderbird/3.1.5

System Integration popup always pops on start of program, and the OK button does not work, only the Cancel button.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Start the program.

Actual Results:  
The System Integration popup appears on screen and the only way to remove it is with the cancel button.

Expected Results:  
The system integration popup should not be appearing at all as the details should be saved.

Comment 1

7 years ago
Same thing happens if you open the System Integration box from the 'Check Now' button on the config box->Advanced->General Tab.

Turn off the EMail then the OK will work.  Turn on the Newsgroups and OK will not work.  Feeds is grayed out but selected on my system. 

Untick the EMail, the OK works, but the setting is NOT saved, so if you open System INtegration the EMail is checked again.


7 years ago
Version: unspecified → 3.1

Comment 2

7 years ago
is there anything in the error console?

Comment 3

7 years ago
Indeed:  Cleared Console, exited and then started:

AddressbooksSynchronizer 0.10.5 appName=Thunderbird appVersion=3.1.5

Error: this._mostRecentActivityForFolder[aFolder.URI] is undefined
Source File: file:///F:/Program%20Files%20(x86)/Mozilla%20Thunderbird/modules/activity/pop3Download.js
Line: 127

mail.tienshanschool.org : server does not support RFC 5746, see CVE-2009-3555

This is all of the console.

Comment 4

7 years ago
I'm just an end user of Thunderbird.    I've been having this unwanted system integration box for months now, with everything above Thunderbird 3.x.x     I'm using TB 3.1.9 now and the error has never disappeared with any upgrade in the 3.x.x series.

It seems like the "OK" box is simply unresponsive and  I agree that the only way out is to "cancel".     

Please help!

Comment 5

6 years ago
Does this happen in version 9 or newer?

I can't reproduce this
Whiteboard: [closeme 2012-02-23]

Comment 6

6 years ago
Hasn't happened in months now.   I think I fixed it by changing something in the program default Windows settings.  No, it has not happened with the newer TB version 9.   Thanks for following up.


6 years ago
Last Resolved: 6 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.