The music of my internet site is not alright with firefox : "http://aquarelle.amoudry.pagesperso-orange.fr/".

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
General
RESOLVED INCOMPLETE
7 years ago
3 years ago

People

(Reporter: Amoudry, Unassigned)

Tracking

3.6 Branch
x86
Windows 7
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

7 years ago
User-Agent:       Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; .NET4.0C)
Build Identifier: Firefox 3.6.12

The music of my internet site is not alright with Firefox : "http://aquarelle.amoudry.pagesperso-orange.fr/".The music of this site is alright vith "Internet explorer" and "google chrome".

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.get a new firefox two time
2.
3.
Actual Results:  
Get the folowing site with Firefox :http://aquarelle.amoudry.pagesperso-orange.fr/
listen the incorrect music of this site and compare with Internet explorer and Google chrome

Expected Results:  
Listen the correct music of my internet site with Firefox

Comment 1

7 years ago
Works for me on Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.2.14pre) Gecko/20101129 Namoroka/3.6.14pre ID:20101129033211

Updated

7 years ago
Version: unspecified → 3.6 Branch
Reporter, Firefox 4.0.1 has been released, and it features significant improvements over previous releases. Can you please update to Firefox 4.0.1 or later, and retest your bug? Please also create a fresh profile (
http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles), update your plugins (Flash, Java, Quicktime, Reader, etc) and update your graphics driver and Operating system to the latest versions available. 

If you still continue to see this issue, please comment. If you do not, please close this bug as RESOLVED > WORKSFORME

filter: prefirefox4uncobugs

Comment 3

3 years ago
Do you still see this problem when using a current version started in safe mode?
https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode?redirectlocale=en-US&redirectslug=Safe+Mode

If you still continue to see this issue, please comment. If you do not, please close this bug as RESOLVED > WORKSFORME
Whiteboard: [closeme 2015-03-25]

Comment 4

3 years ago
Resolved per whiteboard
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
Whiteboard: [closeme 2015-03-25]
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.