Problem with saving e-mail attachments

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

RESOLVED INCOMPLETE
8 years ago
8 years ago

People

(Reporter: mehdee, Unassigned)

Tracking

Trunk
x86
Windows 7
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

8 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:2.0b7) Gecko/20100101 Firefox/4.0b7
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:2.0b7) Gecko/20100101 Firefox/4.0b7

Just can't save my e-mail attachments in the proper way like the previous version

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.just try to save an attachment within a mailbox. actually I've tested within my yahoo so far
2.
3.
Actual Results:  
every time I try to save any attachment within my e-mail inbox I hit the wall. it's really a pain in the neck. it tries to save a file in the name of something like "securedownload" with no extension and for the pic or video files it gets even worse and file name just shows something nonsense. Sometimes clicking on the attachment would cause the save file dialogue box to open without the file first being scanned by yahoo for the viruses .

Expected Results:  
a save dialogue box showing me the correct information about the file I'm saving and needs me to confirm the action

show a save dialogue box showing me the correct information about the file I'm saving and needs me to confirm the action

I wonder how such a thing which been doing all right in the previous version is know malfunctioning. By the way thanks a lot for the great free product

Comment 1

8 years ago
Which of the Yahoo interfaces are you using:
- Classic
- Normal
- Beta

Also, can you try using the latest nightly please:
http://nightly.mozilla.org/
...with a clean profile:
http://support.mozilla.com/en-US/kb/Basic%20Troubleshooting#w_make-a-new-profile

Comment 2

8 years ago
Bump for comment 1.

Also, if you are not able to check out the latest nightly, please could you try updating to beta 8 - thanks!

Comment 3

8 years ago
Closing incomplete, please reopen if this still occurs with a recent build / see comment 1 - thanks!
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Hardware: x86_64 → x86
Resolution: --- → INCOMPLETE
Version: unspecified → Trunk
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.