Will not connect to Garmin site when "send" is clicked for GPS unit.

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

Firefox
General
RESOLVED WORKSFORME
7 years ago
7 years ago

People

(Reporter: Tracey Almond, Unassigned)

Tracking

5 Branch
x86
Windows 7
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

7 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 Firefox/3.6.13
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 Firefox/3.6.13

Choose destination on Google maps, click "send" for initial pop up selection box. Click GPS,Garmin,send,and error occurs stating, (Sorry, we were unable to send this message at this time. Please visit the help page.) Normaly at this point Garmin site should appear for transfer to unit. However this does not occur.
Tried same process with IE and Chrome. Both work fine,but not in FF. I Did make sure communicator pluggin was latest version along with associated Garmin sorftware. FF is just not making the link change to the Garmin site.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.Listed above in details.
2.
3.
Actual Results:  
Error: 	Sorry, we were unable to send this message at this time. Please visit the help page.

Expected Results:  
Connects to Garmin site so transfer to unit can take place.

None. All info. listed above should cover problem.

Updated

7 years ago
Version: unspecified → 3.6 Branch
Reporter, Firefox 4.0.1 has been released, and it features significant improvements over previous releases. Can you please update to Firefox 4.0.1 or later, and retest your bug? Please also create a fresh profile (
http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles), update your plugins (Flash, Java, Quicktime, Reader, etc) and update your graphics driver and Operating system to the latest versions available. 

If you still continue to see this issue, please comment. If you do not, please close this bug as RESOLVED > WORKSFORME

filter: prefirefox4uncobugs
(Reporter)

Comment 2

7 years ago
(In reply to comment #1)
> Reporter, Firefox 4.0.1 has been released, and it features significant
> improvements over previous releases. Can you please update to Firefox 4.0.1
> or later, and retest your bug? Please also create a fresh profile (
> http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles), update your plugins
> (Flash, Java, Quicktime, Reader, etc) and update your graphics driver and
> Operating system to the latest versions available. 
> 
> If you still continue to see this issue, please comment. If you do not,
> please close this bug as RESOLVED > WORKSFORME
> 
> filter: prefirefox4uncobugs

I performed all things suggested in your comment with FF 5.0 and still get the same results. I perform the same task with Chrome and IE9 and works fine. I am not sure what else I can tell you except it is not working in FF. I will attach a screenshot in case that would be helpful.

Updated

7 years ago
Version: 3.6 Branch → 5 Branch
(Reporter)

Comment 3

7 years ago
Created attachment 545122 [details]
Screenshot of Pop-up

This is the pop-up that occurs when error occurs while trying to send to GPS unit. As I stated previously this does not occur with my other two browsers.
Well you didn't create a fresh profile, try that
(Reporter)

Comment 5

7 years ago
(In reply to comment #4)
> Well you didn't create a fresh profile, try that

It did work with a fresh profile. Would you possibly know why it will not work with the original profile? Do you have any recommendation as to what I should do? I created as a test profile in a different location, so I can do whatever I need to do with it. What do you suggest?
If it works with a fresh profile, it is going to be one of your addons. You can either move your bookmarks and data to the fresh profile, or if you wish to track down the offending addon, in your old profile, disable your addons one by one until you find the culprit. Then report to the addon developer.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
(Reporter)

Comment 7

7 years ago
Thanks for your assistance. I greatly appreciate it! I will check the addons to see which one it is. Thanks!
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.