NSPR connections cause a delay on startup (delayed test execution)

VERIFIED FIXED

Status

Testing Graveyard
Mozmill
VERIFIED FIXED
8 years ago
2 years ago

People

(Reporter: whimboo, Assigned: harth)

Tracking

Details

(Whiteboard: [mozmill-2.0+])

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

8 years ago
On master we have a regression in the timing of when the first test gets started in the browser. It takes nearly 4s in my case. We should improve that because it a big bottleneck when you run a couple of restart tests.
(Assignee)

Comment 1

8 years ago
Created attachment 508044 [details] [diff] [review]
poll tighter

This tightens the polling loops for both accepting connections and listening for messages, it doesn't seem to negatively affect the browser responsiveness in any way. It sped up the time between browser start and first test execution by a second and a bit.
Assignee: nobody → fayearthur+bugs
Attachment #508044 - Flags: review?(ctalbert)

Updated

8 years ago
Attachment #508044 - Flags: review?(ctalbert) → review+

Updated

8 years ago
Whiteboard: [mozmill-2.0?] → [mozmill-2.0+]
(Assignee)

Comment 2

8 years ago
master:
https://github.com/mozautomation/mozmill/commit/6d50f3d8816eae7c8eb5b5a01d7f61f0bf189c38
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Reporter)

Comment 3

8 years ago
Looks much better! Thanks.
Status: RESOLVED → VERIFIED
Product: Testing → Testing Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.