Intermittent ecma_3/RegExp/regress-225289.js | Section 10 of test, | Section 11 of test, | Section 12 of test

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

defect
RESOLVED WORKSFORME
9 years ago
7 years ago

People

(Reporter: philor, Unassigned)

Tracking

({intermittent-failure})

1.9.2 Branch
x86_64
macOS
Points:
---
Dependency tree / graph

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

http://tinderbox.mozilla.org/showlog.cgi?log=Firefox/1296558616.1296559373.2049.gz
Rev3 MacOSX Leopard 10.5.8 mozilla-central opt test jsreftest on 2011/02/01 03:10:16
s: talos-r3-leopard-029

REFTEST TEST-UNEXPECTED-FAIL | file:///Users/cltbld/talos-slave/test/build/jsreftest/tests/jsreftest.html?test=ecma_3/RegExp/regress-225289.js | Section 10 of test -
regexp = /((?:a|[^a])*)/g
string = 'a'
ERROR !!! match arrays have different lengths:
Expect: ["a", ""]
Actual: ["a"]
 Expected value '2', Actual value '1'  item 10
REFTEST TEST-UNEXPECTED-FAIL | file:///Users/cltbld/talos-slave/test/build/jsreftest/tests/jsreftest.html?test=ecma_3/RegExp/regress-225289.js | Section 11 of test -
regexp = /((?:a|[^a])*)/g
string = ''
ERROR !!! regexp FAILED to match anything !!!
Expect:
Actual: null
 Type mismatch, expected type string, actual type object Expected value '["a", ""]', Actual value 'null'  item 11
REFTEST TEST-UNEXPECTED-FAIL | file:///Users/cltbld/talos-slave/test/build/jsreftest/tests/jsreftest.html?test=ecma_3/RegExp/regress-225289.js | Section 12 of test -
regexp = /((?:a|[^a])*)/g
string = '()'
ERROR !!! match arrays have different lengths:
Expect: ["()", ""]
Actual: ["()"]
 Expected value '2', Actual value '1'  item 12
Mass marking whiteboard:[orange] bugs WFM (to clean up TBPL bug suggestions) that:
* Haven't changed in > 6months
* Whose whiteboard contains none of the strings: {disabled,marked,random,fuzzy,todo,fails,failing,annotated,leave open,time-bomb}
* Passed a (quick) manual inspection of bug summary/whiteboard to ensure they weren't a false positive.

I've also gone through and searched for cases where the whiteboard wasn't labelled correctly after test disabling, by using attachment description & basic comment searches. However if the test for which this bug was about has in fact been disabled/annotated/..., please accept my apologies & reopen/mark the whiteboard appropriately so this doesn't get re-closed in the future (and please ping me via IRC or email so I can try to tweak the saved searches to avoid more edge cases).

Sorry for the spam! Filter on: #FFA500
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 7 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
Whiteboard: [orange]
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.