Closed Bug 633696 Opened 9 years ago Closed 5 years ago

While the page is loading I receive the following error

Categories

(Firefox :: Extension Compatibility, defect)

x86_64
Windows 7
defect
Not set

Tracking

()

RESOLVED DUPLICATE of bug 569229

People

(Reporter: katrinakvr, Unassigned)

References

()

Details

User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:2.0b11) Gecko/20100101 Firefox/4.0b11
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:2.0b11) Gecko/20100101 Firefox/4.0b11

XML Parsing Error: undefined entity
Location: jar:jar:file:///C:/Users/Katrina/AppData/Roaming/Mozilla/Firefox/Profiles/zpcwoyu3.default/extensions/speedtest@gotomyhelp.com.xpi!/chrome/speedtest.jar!/content/netError.xhtml
Line Number 392, Column 33:        <div id="ed_netOffline">&netOffline.longDesc;</div>
--------------------------------^

This has happened on a regular basis since the update above was installed (yesterday?), before there were no problems. 

If I reload then the page loads correctly. 

This happens with many different sites/pages, all of them are sites that I visit on a daily basis.

Reproducible: Sometimes




I tried to report this via the "feedback" system but the 140 character limit is the worst thing to hit humanity in a long time.

It literally took me a hour to figure out that one way to report this was the bugzilla system, you need to make this easier for your beta users.
Your bug reports looks invalid to me. 
The error cleary you that this error is generated by an extension "extensions/speedtest@gotomyhelp.com.xpi".

Uninstall the extension with the addon manager and the error should be gone.
Component: General → Extension Compatibility
QA Contact: general → extension.compatibility
Version: unspecified → Trunk
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Closed: 5 years ago
Resolution: --- → DUPLICATE
Duplicate of bug: 569229
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.