strange line appears in a box when I open url in new tab

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

RESOLVED INCOMPLETE
8 years ago
8 years ago

People

(Reporter: psychiatry, Unassigned)

Tracking

Trunk
x86
Windows 7
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

8 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:2.0b11) Gecko/20100101 Firefox/4.0b11
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:2.0b11) Gecko/20100101 Firefox/4.0b11


https://bugzilla.mozilla.org/token.cgi?t=5ja7JgoESo&a=request_new_account

This line appaars in a box now and then. Clicking YES in the box makes it go away.

Reproducible: Always

Comment 1

8 years ago
Please attach a screenshot showing the issue.

Does the issue still occur if you start Firefox in Safe Mode? http://support.mozilla.com/en-US/kb/Safe+Mode

How about with a new, empty profile? http://support.mozilla.com/en-US/kb/Basic+Troubleshooting#Make_a_new_profile

Does the issue occur with the latest nightly? http://nightly.mozilla.org/
Version: unspecified → Trunk

Comment 2

8 years ago
Reporter -> Are you still experiencing this issue? Have you tried safe mode or a new profile?

Comment 3

8 years ago
Closing bug as Incomplete - if you are still experiencing this issue or have more information to provide feel free to post back here and we can re-open the bug. You can also get assistance by visiting the Firefox help site -> http://support.mozilla.com/en-US/kb/Ask+a+question
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.