Delay in connecting to ISP Authentication page

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
General
RESOLVED INCOMPLETE
7 years ago
a year ago

People

(Reporter: Sarat, Unassigned)

Tracking

4.0 Branch
x86_64
Windows 7
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(3 attachments)

(Reporter)

Description

7 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:2.0b12) Gecko/20100101 Firefox/4.0b12
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:2.0b12) Gecko/20100101 Firefox/4.0b12

My internet connection requires authentication with the ISP login page. Once after login the script in the page will keep the connection active.

It's Taking very long time to load the authentication under Firefox 4 beta 12 (it was in previous betas as well).

At the same time, I tried loading the pages with Google chrome and instantly it's had shown the authentication page. See the screenshot attached.

After long time, the page has loaded and I tried to login. Then it displayed the security issues with the ceriticate (see the screenshot). at this time tried to authenticate with Chrome and it worked fine without any issues. 

The main problem is the connection time with the server.

Reproducible: Always
(Reporter)

Comment 1

7 years ago
Created attachment 516213 [details]
Connection Delay
(Reporter)

Comment 2

7 years ago
Created attachment 516215 [details]
Security Certificate Warning
(Reporter)

Comment 3

7 years ago
Created attachment 516216 [details]
Chrome Certificate Info

Comment 4

7 years ago
is it working now in 4.0 or new nightly build?
was it working in some previous beta of version 4?

do you feel this is  a cert related issue?
maybe related to CSP and not allowing 3rd party?

Updated

7 years ago
Version: unspecified → 4.0 Branch
please update the bug report, if you still see this problem
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: a year ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.