Bad: PSM doesn't start after fresh installation

VERIFIED WORKSFORME

Status

VERIFIED WORKSFORME
18 years ago
2 years ago

People

(Reporter: kaygun.1, Assigned: ddrinan0264)

Tracking

1.0 Branch
x86
Linux

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

18 years ago
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux 2.4.0-test7 i586; en-US; m18) Gecko/20010103
BuildID:

PSM doesn't start. It seems either a JavaScript in PSM package has some errors
in it or JavaScript module refuse to process.


Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1.Install a fresh PSM
2.Launch PSM from Tasks menu
3.

Actual Results:  I got:

JavaScript error:
chrome://communicator/content/PSMTaskMenu.xul line 10:
Components.classes['@mozilla.org/psm;1'] has no properties

Comment 1

18 years ago
This is not the same error as bug 63667, but it is dependant, it won't work
until bug 63667 is fixed. Marking as such.
Status: UNCONFIRMED → NEW
Depends on: 63667
Ever confirmed: true

Comment 2

18 years ago
This is not JavaScript Engine; reassigning to PSM -
Assignee: rogerl → ddrinan
Component: Javascript Engine → Client Library
Product: Browser → PSM
QA Contact: pschwartau → junruh
Version: other → 1.01

Comment 3

18 years ago
Worksforme with the 1/9/01 nightly build.
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla/nightly/latest/mozilla-i686-pc-linux-gnu.tar.
gz
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 18 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME

Comment 4

18 years ago
Verified worksforme.
Status: RESOLVED → VERIFIED

Updated

14 years ago
Component: Security: UI → Security: UI
Product: PSM → Core

Updated

10 years ago
Version: psm1.01 → 1.0 Branch
Product: Core → Core Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.