All users were logged out of Bugzilla on October 13th, 2018

IE 8 - Forcing web content over ssl causes missing badges.

VERIFIED FIXED

Status

VERIFIED FIXED
8 years ago
8 years ago

People

(Reporter: mbrandt, Unassigned)

Tracking

Details

(URL)

Attachments

(2 attachments)

(Reporter)

Description

8 years ago
Created attachment 520763 [details]
IE8 secure viewing dialog

In IE 8 the individual badge images are missing when the page is forced to load securely over https (IE 9 doesn't appear to be effected).

Steps:
1. Goto the FB Badges app.
2. By default IE 8 displays a dialog asking if the user wants to display the content securely (see attached screenshot)
3. Select "Yes" to deliver content securely.

Expected:
- the Badges app displays properly.

Actual:
- The Badges page displays but the images for the badges are missing.
(Reporter)

Comment 1

8 years ago
Created attachment 520764 [details]
Badges app w/ missing badge images
(Reporter)

Comment 2

8 years ago
No sure if this was partially resolved by proxy of the push to the cdn when we went live. The images are now visible if you enable "secure browsing" however clicking on the badge does nothing. The dialogue to post the badge to your wall does not popup/appear.

I know we've talked about this being low priority (and we're already live) but the new behavior where the badges display but "do nothing" could really cause some confusion for users.
(Reporter)

Comment 3

8 years ago
Met with Zach and it looks like it was a quick fix. The FB api was hard coded to load via http. Thanks Zach! Fred is pushing the change out. Moving this to resolved and I'll retest.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → FIXED
For the eternal record, this was r86103.
(Reporter)

Comment 5

8 years ago
QA verified working... hot, fast work on your part. thx
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.