Version 4.0 greyed out window

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

--
major
RESOLVED INCOMPLETE
8 years ago
3 years ago

People

(Reporter: gkauffman, Unassigned)

Tracking

4.0 Branch
x86
Windows Vista
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

8 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0; rv:2.0) Gecko/20100101 Firefox/4.0
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0; rv:2.0) Gecko/20100101 Firefox/4.0

Clicking on a link in an email (Windows Mail) gives a blank page (all grey) no menu, no way to refresh and view. Have to close. (When closing get a "closing tabs" warning box. Still no way to view.)

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Send self an email with this op system and client with a link in it
2. Click on link
3. Go to newly opened browser window and see that you cannot see anything
Actual Results:  
See above

Expected Results:  
Expect to see the newly opened window with the web page that I want to view

Comment 1

8 years ago
Works fine for me. Please try if you can reproduce it or if it works fine

1.in safe mode. 
https://support.mozilla.com/en-US/kb/Safe+Mode

2.or by creating a new profile
https://support.mozilla.com/en-US/kb/Managing+profiles#Creating_a_profile
(Reporter)

Comment 2

8 years ago
I am not going to try this stuff. Too complicated. 

It happens all the time on my machine and there is something else, too.

About a 1/3 of the time, I click on a link and there is not way to go back. (Back button greyed out.) I suspect it is probably a naughty plug-in or add-on or something like that.

My plug-ins and add-ons

BetterPrivacy 1.49 
CoolPreviews 3.2 
FireFTP 1.99.2 
Java Console 6.0.22 
Java Console 6.0.24 
McAfee SiteAdvisor 3.3.1 
Microsoft .NET Framework Assistant 0.0.0 
Mds ClickOnoe support and the ability to report installed NET Framework versions to the web server. More Disable 
ReminderFox 1.9.9.3.1 
Al Roboform Toolbar for Firefox 6.10.1 (disabled) 
2007 Microsoft Office system 12.0.4518.1014 
Adobe Acrobat 9.4.3.231 
GEPlugin M 
GoogleTalkPlugin 1.4.2.0 
Java Deployment Toolkit 6.0.240.7 6.0.240.7 
NPRuntine 
McAfee? Virtual Technician 6.0.15nn.0 
QuickTime Plug-in 7.6.9 7.6.9.0 
Shockwave? Flash 10.2.153.1 
Shockwave 
Silverlight Plug-In 4.0.60129.0 
Windows Live® Photo Gallery 14.0.8051.1204 
Windows Presentation Foundation 3.5.30729.1
Version: unspecified → 4.0 Branch
(In reply to Gregory Kauffman from comment #2)
> I am not going to try this stuff. Too complicated. 

https://support.mozilla.com/en-US/kb/Safe+Mode is dead simple, and is a proper first step, especially given the many addon installed.  If you still see this problem, and in safe mode, please reopen the bug report.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago
Component: General → Untriaged
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.