Closed Bug 647642 Opened 9 years ago Closed 7 years ago

Intermittent failure in layout/reftests/bugs/635373-1-ref.html

Categories

(Core :: Graphics, defect)

x86_64
Linux
defect
Not set

Tracking

()

RESOLVED WORKSFORME

People

(Reporter: philor, Unassigned)

References

Details

(Keywords: intermittent-failure)

Attachments

(1 file)

Attached file reftest log
http://tinderbox.mozilla.org/showlog.cgi?log=Build-System/1301820190.1301821690.7061.gz
Rev3 Fedora 12x64 build-system debug test reftest on 2011/04/03 01:43:10
s: talos-r3-fed64-012

REFTEST TEST-START | file:///home/cltbld/talos-slave/test/build/reftest/tests/layout/reftests/bugs/635373-1-ref.html
++DOMWINDOW == 41 (0x807b538) [serial = 5970] [outer = 0x21a1850]
REFTEST TEST-UNEXPECTED-FAIL | file:///home/cltbld/talos-slave/test/build/reftest/tests/layout/reftests/bugs/635373-1.html | image comparison (==)
...
REFTEST number of differing pixels: 388
REFTEST INFO | Saved log: START file:///home/cltbld/talos-slave/test/build/reftest/tests/layout/reftests/bugs/635373-1.html
REFTEST INFO | Saved log: [CONTENT] OnDocumentLoad triggering AfterOnLoadScripts
REFTEST INFO | Saved log: Initializing canvas snapshot
REFTEST INFO | Saved log: DoDrawWindow 0,0,800,1000
REFTEST INFO | Saved log: [CONTENT] RecordResult fired
REFTEST INFO | Saved log: RecordResult fired
REFTEST INFO | Saved log: START file:///home/cltbld/talos-slave/test/build/reftest/tests/layout/reftests/bugs/635373-1-ref.html
REFTEST INFO | Saved log: [CONTENT] OnDocumentLoad triggering AfterOnLoadScripts
REFTEST INFO | Saved log: Initializing canvas snapshot
REFTEST INFO | Saved log: DoDrawWindow 0,0,800,1000
REFTEST INFO | Saved log: [CONTENT] RecordResult fired
REFTEST INFO | Saved log: RecordResult fired
Mass marking whiteboard:[orange] bugs WFM (to clean up TBPL bug suggestions) that:
* Haven't changed in > 6months
* Whose whiteboard contains none of the strings: {disabled,marked,random,fuzzy,todo,fails,failing,annotated,leave open,time-bomb}
* Passed a (quick) manual inspection of bug summary/whiteboard to ensure they weren't a false positive.

I've also gone through and searched for cases where the whiteboard wasn't labelled correctly after test disabling, by using attachment description & basic comment searches. However if the test for which this bug was about has in fact been disabled/annotated/..., please accept my apologies & reopen/mark the whiteboard appropriately so this doesn't get re-closed in the future (and please ping me via IRC or email so I can try to tweak the saved searches to avoid more edge cases).

Sorry for the spam! Filter on: #FFA500
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 7 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
Whiteboard: [orange]
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.