get webmail.juno.com....loading

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

RESOLVED INCOMPLETE
7 years ago
7 years ago

People

(Reporter: romwan, Unassigned)

Tracking

4.0 Branch
x86
Windows 7
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

7 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:2.0.1) Gecko/20100101 Firefox/4.0.1
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:2.0.1) Gecko/20100101 Firefox/4.0.1

load never complete or page is displayed in fragments.  it happens now and then,
but if i go and reset the zoom option everything start working again.  What is causing that? 

Reproducible: Sometimes

Steps to Reproduce:
1.don't know, start firefox & select my mail from favorite goes through starting process but never loads.  
2.
3.
Actual Results:  
just says juno.com ...loading


the e-mail should have gone to my inbox so I could see my e-mail.

Comment 1

7 years ago
Does the issue still occur if you start Firefox in Safe Mode? http://support.mozilla.com/en-US/kb/Safe+Mode

How about with a new, empty profile? http://support.mozilla.com/en-US/kb/Basic+Troubleshooting#Make_a_new_profile
Version: unspecified → 4.0 Branch

Comment 2

7 years ago
Reporter -> Are you still experiencing this issue? Have you tried safe mode or a new profile?

Comment 3

7 years ago
Closing bug as Incomplete - if you are still experiencing this issue or have more information to provide feel free to post back here and we can re-open the bug. You can also get assistance by visiting the Firefox help site -> http://support.mozilla.com/en-US/kb/Ask+a+question
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.